fredag 28 mars 2014

Jag fick det jag bad om....

Hej alla fina!
Veckorna går fort och jag har haft fullt upp med livet som ni redan vet. I måndags åkte jag iväg för att köpa möbler mm till mitt nya kontor och lagom när jag ska bära in stolar trampar jag snett och 1 vecka med kryckor blev mitt liv. Från att ha full fart så hamnade jag i en stilla värld med frustration, smärta och tristess.

Igår satt jag med en god vän som kom över för att "roa" mig lite över en kaffe och hon frågade mig vad jag skulle lära mig av detta? Sur och frustrerad kunde jag inte svara. Men inatt klickade det till när jag låg vaken och försökte hitta en bra vinkel för foten. 

Vet ni vad? Jo, jag behöver inte tränas på att ha mycket att göra, jag behöver tränas på att njuta av att sitta still, bli effektiv i det jag gör just nu och inte massa saker på samma gång. Under förmiddagen i måndags sa jag nämligen i allt stress att jag behöver ta det lite lugnt och jag fick precis som jag ville. Kanske inte på det sättet jag tänkt mig men hur ska universum svara när jag ber om något och inte är tydlig nog. 
Men för att få mig att lyssna så behövs det något drastiskt. Nu är det bara att känna tillit till att allt är ok, att allt faktiskt är bra och att allt är som det ska var, trots värk och känsla av att vara inlåst.

Idag ska jag andas <3
Kram Linda

söndag 16 mars 2014

Fullmåne inatt...

Inatt blir det fullmåne och jag påverkas otroligt mycket. Jag drömmer och har svårt att komma till ro.
Men ikväll ska jag göra något nytt, jag ska sätta mig en stund och meditera, önska och skicka ut mina innersta tankar för nästa månad. Igår när jag drog ett kort om ett råd ficka jag detta.
Tack <3
/Linda 

fredag 14 mars 2014

Budskap och råd...

Under en tid har jag gått in i mig själv, tittat, bejakat och analyserat. Jag går igenom vissa rädslor i livet och det år dax att gå från puppa till fjäril.
I hela mitt lv har jag följt en trygghet i någon annan och i det också fått mod. Mod att växa och våga utmana mig.

Jag är inne i en tid där allt går fort och jag får nya saker i handen hela tiden, en prövning kanske för att jag ska veta vad som är rätt.
Det är vid sådana tillfällen som jag gläds lite extra när jag ber om ett råd och ett kort som detta dyker upp

/Linda 



måndag 10 mars 2014

Yogagren nr 8

SAMADHI
total frid, du är ett med dig själv- Efter övning och många studietimmar om mig själv, timmar av yoga och en längtan större än mycket annat kommer jag till Samadhi. När mina alla sinnen flätas samman och jag är full av att vara jag, leva som jag, tänka som jag, visdom som är total härvarande. Jag är och det är min balans i livet för att gå på jorden och göra det jag är ämnad för att göra. Jag tror och hoppas att den dagen det sker är jag lika redo med att lära andra samma sak.
Jag vet att det är yogans högsta mål att nå och resan dit är lång och många når inte dit alls. Och kanske inte jag heller men tar jag steg varje dag, tittar mig i spegeln och ser i ärlighet vad jag gör för att vara där så är det bra nog för mig.

Att läst om dessa 8 stegen har varit lärorika, tankeväckande och större nyfikenhet på livet. Att fortsätta läsa och studera är ett faktum. Det är inget som bara flyter förbi utan här för att stanna och faktiskt kommer inte livet vara helt detsamma som innan.

Namaste
Linda

söndag 2 mars 2014

Yogans gren nr 7...

DHYANA
Meditation- När jag började yoga märkte jag direkt skillnad på före och efter ett yogapass. Jag kände att jag blev stilla i mitt sinne och mer närvarande i samtalen runt mig. Även om jag kan se yogan som en bra träning så är det meditationen det som ger mig mest.
Jag utvecklas som människa och hittar styrkor i mig som jag kanske inte hade hittat annars. Jag finner en tystnad som är olik alla andra. 
Namaste
Linda

Snart har jag gått igenom alla 7 grenar och jag är positivt överraskad vilket gensvar det blivit. besökarna har varit fler än någonsin. Jag hoppas såklart att det gett er tankar och intresse att g¨vidare och djupare i någon  av grenarna bara för din skull.