torsdag 28 maj 2015

Mitt lyckliga liv

Jag slås allt som ofta hur lyckligt lottad jag är. Jag har allt jag någonsin kan önska mig. Finaste familjen, finaste föräldrarna, finaste vännerna, finaste huset och bästa jobben. Och dom senaste veckorna har jag haft ett skutt i fötterna, värme i hjärtat och ett yvigt hår som visar att det finns närhet till skratt.
Det är en spiral som bara stegrar och den ena dagen blir bättre än det andra. 
Senaste tiden har jag fått sms som gör mig överväldigad av orden. Och möten med människor som kan fylla ett hjärta utan problem. Det är just det jag menar, jag har så det finns och blir över för hela mitt liv. Så dom dagar då livet känns trist och jobbigt är det inte svårt att känna sig älskad. För det är bara att plocka ett ögonblick eller ett ord som finns i min brunn och låta det ta så mycket större plats.
Och jag önskar så att jag kunde ge dig detsamma.
/Linda 

söndag 10 maj 2015

"Du har en ängel vid din sida"

Säger hon och tittar på mig. -men det vet du redan eller hur, du kommunicerar redan med henne. Hon vill i alla fall påminna dig om att det är dax nu. Dax att öppna ditt hjärta.

När jag hör orden börjar tårarna falla, det är en kärleksvåg inom mig likväl som en våg av rädsla. Den lilla inom mig får som ett slag i magen av att stå på egna ben. Lita på det jag känner är sant.
Lite som Bambi på hal is trevar jag försiktigt fram och känner efter om det är säker mark.

Pling så kommer ett sms som förstärker budskapet. Som visar att jag är hel och mina ord betyder mycket för andra. Att dom samtal jag delat med dom som behövt gjort skillnad. Att jag kan se vad andra behöver just i denna stund,

I det landar jag idag och låter änglarna visa vägen.
/Linda 

Jag är kär....

Jag är så kär att det nästan gör ont. Nu när du är här slår mitt hjärta ett extra slag och ju mer jag träffar dig desto mer vill jag upptäcka. Att du inte funnits i min närhet såhär tidigare är ett under trots att du alltid gett mig tecken på din närvaro. Men det var inte så länge sedan jag tog steget och vågade möta dig helhjärtat.
Tack livet för att du ger mig chans på chans och att jag äntligen vågar möta dig i allt jag göra.
/Linda

Att kanalisera ett budskap

I veckan var vi en grupp som träffades och genom vägledning kanaliserade till varandra. För flera år sedan var jag på kurs hos Britt-marie Jemth och testade. Efter det har det hänt ett fåtal gånger. Nu var det alltså dax igen.
För mig ligger det alltid lite prestation innan men när jag väl sjunker ner på stolen så faller allt på plats och jag får otroligt tydliga bilder. Lite som en film som utspelas i huvudet. Kvinnan mitt emot mig blev alldeles varm i hjärtat när jag beskrev kvinnan som ville lämna ett budskap. Jag prickade helt rätt i allt jag sa. Jag blir både nyfiken och stolt över detta. Något jag vill göra igen? Absolut och snart hoppas jag.
Kram Linda 

fredag 1 maj 2015

Vad är det med mig och Grekland?

Detta vackra land som ger tankar till värme och olivlundar. Citronträd som ger skugga och hav som möter horisonten. Stjärnklara nätter och kärleksfulla möten. Jag har minnen från långt bak i tiden där det finns varm vänskap och en lycka i ett ögonblick. Idag är det ett minne som jag når bara genom meditationer.
Bild från aspera.nu
Jag vet att när jag åker dit så kommer jag möta något, minnas saker som är viktiga. Kanske hitta en skatt som länge varit gömd. Tills dess är och förblir du en dröm...
/Linda