söndag 28 juni 2015

Blommans budskap i en dröm

Vi är 3 st som träffats en längre tid för att följa varandras utveckling i andlighet och i livet. Och när vi möts känner jag att vi även delar energier med varandra. Vi hyser stor respekt för varandra och jag känner mig hel i deras närhet. Ofta finns dom i tankarna och när det gått en tid får jag sådan saknad. Jag vet att dom alltid finns där hos mig och jag hos dom, i natt blev det väldigt tydligt.

Idag när jag vaknar är det tidigt, det är en dröm som väcker mig svettig och tårögd. Som många nätter senaste tiden har jag tydliga drömmar som påverkar mig starkt. Och alla går ut på samma sak mer eller mindre. Ett möte med någon som finns i mina tankar just nu.

Denna natten är dock lite annorlunda, jag får hjälp v dessa två vackra kvinnor som ger mig en förståelse och stöd i mötet. Dom omger mig med kärlek och ljus för att jag ska ta modet för att göra det som ska göras.

Och det första jag tänker på när jag vaknar är en bild från midsommar och för mig som tror på att tecken talar slår jag upp dessa vackra blommor för att se vad dom säger. (ibland är det bättre att söka svaret än att tänka själv)

Midsommarblomster: Din dröm är sann. Visdom; Min dröm är en sann dröm. Jag tror på min dröm.

Smörblomma:Tro på allt du gör. Visdom; Jag vet att jag klarar av det här. Jag är tillräcklig. Det är lätt för mig att .....

Ormbunke: Du kan skapa dina egna möjligheter. Visdom; Med min kraft skapar jag mig ett bra liv. Jag skapar de möjligheter jag behöver.

Idag ska jag äta lunch med en av dom och trots att vi inte är alla ska det bli så skönt att få se vad som händer just nu.

/Linda

torsdag 25 juni 2015

Vingslagen

Tack vackra krigare för att du visar dig när det behövs. Vackra varelse som finns vid min sida när jag tvivlar på min kunskap. Tack för alla visa människor du sänder till mig för att leda mig rätt på vägen.
Och tack för att du lämnar spår bredvid mig när jag sätter mig på en brygga för att få tid att förstå.
/Linda 

lördag 20 juni 2015

Själsfrände

Jag har länge funderat på vad och vem ens själsfrände är. Ju mer jag läser desto klarare blir det och är helt övertygad över att alla har en själsfrände men ibland blundar vi av rädsla och missar det. Rädslan över alla starka känslor som finns runt personen som kan skrämma för att dom är just så starka och intensiva. Jag tror även att det finns tidigare liv inblandat och just därför finns en känsla av att känna igen eller få känslan av att redan känna varandra. 
Jag mötte min i en meditation jag gjorde i maj då jag fick gå tillbaka och möta någon som varit otroligt viktig för mig. Som gav mig ledande ord på vägen och visade mig vad som händer när vi är nära varandra i detta livet vi lever nu.
Lite spännande är det allt,
Vill du läsa mer om själsfränder? Jag kan varmt rekommendera denna länk och läsa lite längre ner på sidan. 
/Linda


fredag 12 juni 2015

Möta himmel och hav med yoga

I morgon ringer klockan tidigt bredvid min säng, i hallen står mattan redan klar och även en vattenflaska. Det är nu sommaren börjar och beachyogan har premiär. Varje lördagsmorgon hela sommaren kan jag yoga med skärgården som utsikt och himlen över huvudet. Yogan leds av den bästa Mia med en grymt sund inställning till livet och sig själv.
Det är Mia som påminner mig om min kropp och själ samt att dom hänger ihop i allt jag gör. Det är hon som lägger en hand på min axel och säger att jag ska vara snäll mot mig själv när hon ser att jag tvingar in mig i positioner som kroppen inte vill. När jag yogade som mest hade jag en balans och den saknar jag så. kanske får jag lite tillbaka av den känslan i morgon? Under en bar himmel och blicken ut över vatten.
Linda

onsdag 3 juni 2015

Att fånga ett ord och bygga en histoira

Jag älskar när orden strömmar fram och fingrarna knapprar på tangenterna och meningar byggs. Jag älskar att se meningar flyter samman och blir ett stycke och jag älskar när stycken på en sida fyller hela bladet och historien tar plats. Känslan att fånga en berättelse i sina händer är utan tvekan det vackraste jag vet.
Jag vet när det är dax att sitta och skriva, när någon ger mig en signal att jag är redo igen. Det har varit tyst och boken har legat i vila länge, jag själv är så ivrig och längtar men får bara höra att jag ska ha tålamod, snart finns det både tid och plats för även detta. Min hejjarklack där ute får vänta med, vi får bara hoppas att det snart är tid igen.
/Linda